Magazin online: echipamente-evenimente

iulie 10, 2019 Magazine online no comments

Echipamente-evenimente.ro este un magazin online pe WordPress ce oferă servicii de închiriere echipamente pentru organizarea unuor evenimente, de la mici la foarte mari. Magazinul permite cererea unor oferte de servicii, neavând prețuri fixe.

Am folosit WordPress cu pluginul de magazin online woocommerce. Introducerea serviciilor este simplă, în limba română.

Citește mai mult

Forumul Național al Spitalelor

mai 31, 2019 Evenimente no comments

Site dezvoltat pentru un eveniment din domeniul medical, respectiv un forum ce își propune „să aducă laolaltă membri ai conducerilor celor mai reprezentative spitale atât publice cât și private, din România, pentru a discuta problemele, provocările, politicile și, de asemenea, rezultatele obținute în privința situației spitalelor în cadrul sistemului sanitar românesc.”

Dezvoltat pe platforma WordPress, folosind e un design profesional, special conceput pentru evenimente, forum-spitale.ro oferă organizatorilor poibilitatea de a publica toate informațiile despre evenimentul organizat, începând cu prezentarea lui, până la formularele de înscriere online.

Citește mai mult

Caligrafie

martie 13, 2019 Site-uri personale no comments

Caligrafie.ro este un site dezvoltat pe WordPress pentru o artistă a caligrafiei. Prezentări de servicii, de produse, a muncii creative, a efortului de a înfrumuseța obiectele banale din jurul nostru. Site-ul permite adăugarea de imagini, galerii foto, texte descriptive.

Citește mai mult

Știri din Formula 1

februarie 28, 2019 Mass-media, Sport no comments

Un site de sport, sau un site de știri, sau o combinație între cele două? F1 Manager este un site de știri din sport și, mai exact, din formidabila lume a Formulei 1.

Realizat pe WordPress site-ul permite editorilor să pună știri, imagini, galerii foto, fișiere video sau audio, fie de la birou, sau de acasă, sau de la fața locului de pe un smartphone sau tabletă.

Citește mai mult

Vehicom – închirieri auto

ianuarie 14, 2019 Site-uri pentru firme no comments

Vehicom – Vehicule comerciale – închiriere fără șofer – este un site simplu, care se încarcă ușor pe orice tip de dispozitiv, fie PC, laptop, telefon inteligent sau tabletă. Poate fi ușor administrat, se pot adăuga imagini, informații noi despre serviciile oferite. De asemenea, poate fi făcut cu ușurință multilingv, putându-se astfel oferi potențialilor clienți informații în mai multe limbi.

Citește mai mult

Conferința Națională a Medicamentului 2018

decembrie 16, 2018 Evenimente no comments

Conferința Națională a Medicamentului are loc în fiecare an. Site-ul conferinței oferă următoarele informații:

  • despre conferință
  • speakeri
  • parteneri
  • locul de desfășurare
  • formular de contact
  • formular special de înscriere cu salvare în baza de date pentru o prelucrare ulterioară a participanților

Site-ul folosește un design profesionist ce permite încărcarea site-ului pe orice tip de dispozitiv: pc, laptop, smartphone sau tabletă. Administrarea informațiilor se face ușor, prin intermediul panoul de administrare. Înscrișii la conferință completează un formular simplu, ce va fi trimis automat atât pe email organizatorului cât și salvat în baza de date.

Simplu și elegant.

Citește mai mult

Lugojeanul pe WordPress

aprilie 12, 2018 Mass-media no comments

Lugojeanul este un site mass-media construit pe platforma WordPress. Această aplicație de tip CMS (sistem de management a conținutului) este perfectă pentru site-urile de mass-media mici și mijlocii. Permite administrarea conținutului de pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone, incluzând imagini sau video direct de pe teren.

Designul este unul profesional, cumpărat cu licență. Am instalat pluginuri de optimizare a textelor și utile în lucrul cu fișiere. Site-ul are facilități pentru gestionarea reclamelor.

Citește mai mult

Site pentru un ștrand, dezvoltat pe WordPress

martie 26, 2018 Site-uri pentru firme no comments

Site-ul a fost dezvoltat pentru un ștrand din Timișoara. Cerințele au fost să poată fi publicate noutăți, anunțuri, să existe galerii foto, eventual video, să fie prezentate facilitățile oferite în cadrul ștrandului, precum și informații de contact, formulare online și altele. WordPress este soluția perfectă pentru prezentarea unui ștrand online. Oferă posibilitatea de a crea știri, articole de prezentare, galerii foto și video, precum și diferite tipuri de formulare online. Designul ales este unul profesional.

Paginile pot fi modificate de către client pe bază de nume de utilizator și parolă. Școlarizarea se face rapid și proiectul are un document cu pașii necesari întreținerii site-ului. Serviciile de mentenanță sunt oferite separat, pe baza unui abonament lunar.

strand wordpress

Fundația Filantropia, ONG pe WordPress

martie 7, 2018 Organizaţii Neguvernamentale no comments

WordPress este o aplicație de administrare a conținutului ideală pentru realizarea site-urilor pentru ONG-uri, fundații, asociații, instituții, diverse organizații.

Texte, documente, imagini, video toate se pot pune simplu pe site, în timp real, imediat ce este nevoie. O aplicație excelentă ce poate fi administrată ușor de pe orice calculator, laptop, tabletă, sau de pe smartphone.

Fundatia Filantropia